English   Slovensko   Srpski


NALOŽI

Ko je DetelFone brezplačno in preprosto naložen, postane svet množica besed in podob, zvokov in vzklikov, veselja in tudi vzdihov. Detlovci se lahko z DetelFonom vsak dan kličete brezplačno! Kamorkoli, kogarkoli, kadarkoli, da le imate internetno povezavo in kličete na drug DetelFone. Iz novih naredite stare, iz neznanih nove prijatelje. Detlovci se nezadržno širijo in prevzemajo svet. Svet je tudi tvoj, nalagaj!DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.60 Slovensko - novo

DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.60 English - novo
DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.60 Srpski - novo


DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.53 Slovensko

DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.53 English
DetelFone BETA VERZIJA 0.90.0.53 Srpski


Za delovanje programa potrebujete operacijski sistem Windows.1. Zaprite program DetelFone, če imate naloženo starejšo verzijo.2. Naložite novi DetelFone, o katerem vsi govorijo.


Program se bo naložil na vaš računalnik, a še ne bo nameščen.Različica 1.0 je na voljo od 01.09.2006. Ime datoteke: DETELFONE.EXE


3. Zaženite namestitev programa.


Program Windows vas bo vprašal, kaj želite storiti z datoteko DETELFONE.EXE. Kliknite naloži oziramo RUN. Če vas ponovno vpraša za potrditev, še enkrat kliknite naloži oziroma DA.


4. Nastavitev programa in registracija. Če že nalagaš, nalagaj DetelFone.


Ko bo nalaganje programa končano, se bo odprl čarovnik za nastavitev programa. Sledite mu po korakih (oziroma s sprejemanjem pogojev in par kliki na NEXT nadaljujte postopek namestitve), vpišite svoje podatke, izberite (ali samo kliknite NEXT) mesto namestitve in nato dokončajte namestitev s klikom na FINISH. Na spletni strani izberite na levi strani možnost REGISTRIRAJ SE in ustvarite še svoje DetelFone ime in geslo, s katerim se boste vpisali v svoj DetelFone. In že ste član Detlovega plemena.


5. Zaženite program DetelFone.


Program DetelFone je zdaj na vašem računalniku in čaka, da naredite z njim prvi klic! S klikom na ikono DetelFone (spodaj desno pri uri) boste vstopili v svoj DetelFone. Naredite svet boljši po detlovsko: začnite klicati prijatelje in govoriti. Brez računov za svoje besede.
Govoril sem, zdaj govori ti!
 
 NALOŽI POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI KONTAKT POMOČ    

© Detel Global, d.d.